Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Visszatér a Família Kft.

2004.09.14. 14:37
A kilencvenes években a Magyar Televízió műsorában megismert Família Kft. című szappanopera korábbi részeivel jelentkezik a Dr. Csernus pszichológus-show helyén október közepétől a Viasat 3-on - tudta meg a csatorna egyik név nélkül nyilatkozó vezetőjétől az MTI kedden.
"Valóban folynak erről tárgyalások, arról a Viasat3 sugározza a Família Kft. régi epizódjait, de korai lenne erről még nyilatkozni" - erősítette meg Rényi Ádám, a Viasat3 pr-vezetője, aki annyit közölt, október első hetéig fut ki a Dr. Csernus, addig tartanak leforgatott epizódok.

Csernus után szabadon

A csatorna szeptember 3-i sajtótájékoztatóján derült ki, hogy távozik a Viasat 3-tól a produkció és annak névadója-műsorvezetője, mivel nem köt új szerződést a csatorna által előző nap felmondott helyett.

"A Viasat 3 egy faxban jelezte, hogy felbontja a Papírtigris Produkciós Irodával kötött szerződését, és leveszi a Dr. Csernust" - mondta el akkor a pszichiáter, aki jelezte, hogy a csatorna ugyan felajánlotta, hogy új szerződést köt vele, de ő nem él ezzel a lehetőséggel.

"Remélem, hogy lesz olyan televíziós csatorna, ahol emelt fővel folytathatom a munkát" - mondta Csernus Imre, majd átnyújtotta felmondását a csatorna vezetésének, és távozott a sajtótájékoztató helyszínéről. Kocsis Attila, a Viasa 3-at működtető társaság vezérigazgatója akkor azt közölte, "üzleti indokok magyarázzák" a döntést: nem voltak elégedettek a produkció nézettségével.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!