Nagy Feró elköszönt a Pannon Rádiótól

2001.10.08. 19:35
Megválik Nagy Feró, a legendás Beatrice zenekar frontembere a Pannon Rádiótól. A MIÉP több prominense által szerkesztett, Budapesten fogható adónál úgy tudják: Nagy Feró azért nem hallható az éterben, mert szabadságát tölti. Az egykori rocksztár az Indexnek azonban elárulta: alkotói szabadságon van, amiről már nem tér vissza.
Két hete eltünt a Pannon Rádió műsorvezetői közül Nagy Feró, akiről a közelmúltban derült ki, hogy a MIÉP képviselőjelöltjeként indul a jövő évi parlamenti választásokon, Csepelen. A zenész hetente többször vezetett műsort a Pannon Rádióban.

Nagy Feró két hete azonban már nem hallható a rádióban. Az Index érdeklődésére közölte: egy hónapos alkotói szabadságon van. Arra a felvetésünkre, visszatér-e műsort készíteni, azt felelte, hogy valószínűleg már nem.

Cáfolta azt az Index Fórumában is olvasható felvetést, hogy "kirúgták" volna. Nem kívánt viszont arról beszélni, hogy milyen okok vezették elhatározását. Nem cáfolta viszont, hogy tervei között szerepel egy új nagylemez kiadása is.