Aliz
6 °C
14 °C

Elsötétül a Minimax az m+ miatt

2003.09.16. 16:08
Csak a kisebb kábeltársaságoknál került adásba az m+ tegnap, a nagy szolgáltatók inkább levették a Minimaxot is.
Tegnap elindult a Minimax csatorna helyén az RTL Klub műsorait ismétlő m+, ám a nagyobb szolgáltatók hálózatában csak sötét képernyő volt látható - írja a Kreatív Online.

A kisebb szolgáltatóknál tegnap este látható volt az m+ műsora, a nagyobbaknál viszont néhány másodperc után elsötétült a képernyő. Mint arról korábban hírt adtunk, az IKO Romania S.R.L. két új csatornája, az m+ és az f+ anélkül indult el, hogy az ORTT jóváhagyta volna a műsorukat.

A jogi problémák miatt tiltakozott a kábelszolgáltatókat tömörítő két szervezet, és kijelentették: nem engedik adásba a két csatornát, amelyek programját már ismertették a műsorújságok.

A Kreatív Online szerint a két legnagyobb társaság, a UPC és a Matáv Kábel csomagjaiba nem kerül be az m+, és az év végén megszűnő Musicmaxot felváltó f+ sem. Emiatt technikai módosításokra van szükség a szolgáltatóknál, így egy-két napig nem látható majd a Minimax adása.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?