Géza
-12 °C
-4 °C

Anettka várja Friderikuszt

2005.10.12. 14:54
Havi ötmillióért vezethetne műsort Friderikuszt a Budapest Televízión, miközben a Szólás szabadságát az ATV, erőszakos vezetési stílusa miatt felmentett egykori programigazgatója szerkeszti majd.

Fehér Anettka a sajtón keresztül jelezte, hogy szívesen látná Friderikusz Sándort a Budapest Televízióban. Az Anettka művésznéven elhíresült kábeltelevíziós-személyiség az egész péntek estét átengedné Friderikusz Sándornak, akivel hétfőn bontott szerződést a közszolgálati televízió, amiért egy a Népszabadságnak adott interjúban nyíltan bírálta az MTV vezetését.

Anettka egy hetente egyszer jelentkező közéleti magazinra ötmillió forintot szánna havonta, a showmannek ebből kéne kigazdálkodnia a vendégek gázsiját, a forgatás költségeit és saját honoráriumát is.

Friderikusz Sándor egyelőre nem válaszolt az ajánlatra, bár nem sok esélye van más kereskedelmi csatornánál, hiszen a Tv2-n és az RTL Klubon is megfordult már, mindkét helyről azonban távoznia kellett.

"Friderikusz Sándor továbbra is perben áll az RTL Klubbal, sőt a bíróság már meg is állapította szerződésszegését, ezért elképzelhetetlen, hogy megjelenjen a csatorna képernyőjén" - nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Blikknek.

Erőszakos szerkesztés

A Szólás szabadságát egyébként ezen a héten is Krizsó Szilvia vezeti majd, míg a HVG információi szerint a köztévé vezetése a műsor szerkesztésére Székely Ferencet, az MTV egykori alelnökét kérte fel. Székelyt még szerződés köti az ATV-hez, ahol programigazgatóként dolgozott, de a múlt héten erőszakos vezetési stílusa miatt felmentették.