Joey rekordot döntött

2004.10.01. 15:30
Csütörtökön bejelentették, hogy az NBC tévécsatorna további kilenc részt rendelt a Joey című vígjátéksorozatból. Az esti főműsoridőben vetítik majd a Jóbarátok (Friends) helyén.
16,4 millió néző követte a szeptember 9-én debütált Joey című sorozat első három részét, ami így az első helyre került az amerikai tévélistán.

Ez az első komédiasorozat, ami a kiemelt, igen nézett esti műsorsávban az egész szezonra megkapta a megrendelést. A Joey ugyanabba az esti műsorsávba kerülhetett, ahol a Jóbarátok szerepelt tíz éven keresztül, a tavaszi befejezéséig.

A sorozat a kultikus előd egyik szereplője, az IQ-szegény, de jólelkű, nőfaló színész, a Matt LeBlanc alakította Joey Tribbiani kalandjait szövi tovább. A történet ott folytatódik, ahol a Jóbarátoknak vége lett, csak éppen Joey a széria elején Hollywoodba megy szerencsét próbálni. Joey egyik fodrász nővére, Gina kapott a történetben nagyobb szerepet, őt a Maffiózókból Christopher barátnőjeként megismert Drea de Matteo játssza.

Kevin Bright, Shana Goldberg-Meehan és Scott Silveri, akik a Jóbarátok kreatív csapatát erősítették, dolgoznak az NBC-gyártotta Joey-sorozaton is.