Jennifer Aniston otthagyja a Jóbarátokat

2002.12.17. 10:46
Harminchárom évesen már nem várhat tovább a családalapítással - nyilatkozta a Jóbarátok sztárja. A sorozatnak tehát valóban vége lesz idén.
Jennifer Aniston a Good Girlben
Jennifer Aniston eldöntötte: kiszáll a Jóbarátokból, és családot alapít - adta hírül az Ananova hírügynökség. A több nemzetközi díjat elnyert Jóbarátok jövője régóta bizonytalan, eddig is valószínű volt, hogy a kilencedik szezonnal végleg lezárul a sorozat.

A Jóbarátokban Rachelt alakító Aniston most az amerikai Entertainment Weekly magazinnak nyilatkozva elmondta, "tulajdonképpen eldöntötte magában", hogy kilép a sitcomból. A 33 éves színésznő férjével, Brad Pitt-tel együtt úgy érzi, a családalapítást nem halogathatják tovább.

Jennifer Aniston legutóbbi alakításáért, a Good Girl (Jó kislány) címszerepéért ragyogó kritikákat kapott, sőt esélyes a 2003-as év legjobb színésznőjének járó Oscarra is. Aniston egyébként maga is elégedett a Good Girlben nyújtott teljesítményével, és szívesen vette a kihívást is, amit a Jóbarátok már nem tud biztosítani számára.

Magyarországon a HBO és a tv2 sugározta a Jóbarátok epizódjait. A tv2 sajtóreferense az Index kérdésére jelezte, a csatorna jövőre valószínűleg ismét műsorra tűzi a sorozatot.