Az RTL Klubon ökörködik majd Ganxsta Zolee

2005.09.09. 14:16
Csípős tormát eszik, és porcelánvázakat tör majd a Kartel a Jackass-szerű műsorban. Rap és burleszk, ha találkozik. Egyelőre csak havonta, az év végéig.

A tervezett szeptemberi kezdés helyett, csak októberben kerül az RTL Klub műsorára Ganxsta Zolee első televíziós műsora, az Öt ökör. A valóságshow elemeket is tartalmazó műsorban a magát zeneipari kisiparosnak tituláló rapper a Kartel másik négy tagjával, különböző helyzetkomikumra épülő jelenetekben tűnnek fel.


Kartell, képek

"Az Öt ökör vegyíti a klasszikus burleszk és a Jackass-típusú bevállalós műsorok műfaji elemeit" - mondta el Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a műsor bemutatkozó sajtótájékoztatóján, utalva a Music Television Jackass című sorozatára, amiben hivatásos kaszkadőrök hajtanak végre veszélyes, fájdalmas vagy csak gusztustalan mutatványokat.

Az Öt ökör havonta jelentkezik majd főműsoridőben, és a csatorna szerint év végéig mindenképpen műsoron marad. Az első részt már leforgatták, az októberben adásba kerülő műsorban például láthatjuk, ahogy Ganxsta Zolee-nak és barátainak gésajelemzben kell wasabit, csípős japán tormát enniük, illetve ahogy nagynyomású vízágyúval oszlatják fel őket.

A készítők szerint a műsor egyik érdekessége a minden adásban visszatérő, rendhagyó kvízjáték, az "Öröm vagy töröm" lesz, amiben a kvízmester a játékos lakásába költözik be a játék időtartamára, és kalapáccsal vagy csákánnyal szétveri a kedvenc tárgyait, ha nem válaszol jól a kérdésekre.

Az Index információi szerint a műsor "16 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel!" -jelzéssel kerül majd adásba, és a show-ban felbukkanó csúnya szavakat kisípolják majd a műsor készítői.