Berta, Bettina
15 °C
26 °C

A Tv2-höz igazol Győzike?

2008.07.01. 10:27
Az RTL Klub a hetedik évad után nem kér Győzikéből, így a showman most a Tv2-vel tárgyal, valami új és színvonalas tévés produkcióról.

A Bors információi szerint Gáspár Győző a Tv2-vel tárgyal egy szeptemberben indul új műsorról. A bulvárlap információi szerint Győzike többször megfordult a Tv2 Róna utcai székházában, ahol Árpa Attilával, a csatorna produkciós osztályvezetőjével tárgyalt.

A bulvárlap szerint az ügy érdekessége, hogy az RTL Klubon 2005 óta sugárzott valóságshow stábjának néhány kulcsfigurája már tavasszal a Tv2-höz igazolt, ők készítik a Hal a tortán című főzős celebrealityt.

A Borsnak nyilatkozva Magyar Rita, a Tv2 szóvivője elmondta, hogy nem akarják lemásolni a Győzike-show-t, megjegyezte, hogy ilyen színvonalú műsor nem fér bele a csatorna őszi terveibe, de azt nem cáfolta, hogy tárgyalnának a showmannel.

Az RTL Klub hét évad után idén ősszel már nem akarta műsorra tűzni a Győzike show-t, mivel a műsorfolyam kifáradt, az utolsó adást, még ha csak hibahatáron belüli különbséggel is, de megverte már a Tv2-n futó Tengerészeti helyszínelők című krimisorozat is.