Leadja az RTL Győzike műtétjét

2006.10.13. 16:22
A negyedik évadban Győzike polgármesteri kampányáról és plasztikai műtétjéről is szó lesz majd. A valóságshow a most megrendelt nyolc résszel már az ötvenhetedik epizódnál tart.
Október 30-án, hétfőn este kilenckor indul a Győzike-show nyolcrészes, karácsonyig tartó negyedik szériája - jelentették be az RTL Klub pénteki sajtótájékoztatóján.

"Győzike gyakorlatilag legyőzhetetlen" - mondta Kolosi Péter programigazgató, hozzátéve, azért indul a megszokottnál később a műsor, mert az énekesből lett showsztárnak, aki harcba szállt faluja, Nógrádmegyer polgármesteri székéért, "más dolga volt" eddig.

"Engem egyszer lehetett legyőzni: október 1-jén" - mondta a sajtótájékoztatón Gáspár Győző, aki mindössze 36 szavazatot kapott Nógrádmegyerben az önkormányzati választásokon.

A Győzike show első adásában a polgármesteri kampányt mutatják be, a másodikban pedig egy plasztikai műtétnek veti alá magát, lógó hasát szabatja át. A sajtótájékoztatón levetített rövid jelenetben például az látszik, hogy Győzike ingyen hot dogot osztogat Nógrádmegyerben a kampány alatt, de a műsorban a kampány eddig titkos mozzanatait is megismertetik a nézők.

A hétfő esténként adásba kerülő sorozatnak a Tv2 NCIS - Tengerészeti helyszínelők című sorozatával kell majd megmérkőznie.