Ágnes
-1 °C
2 °C

Hajós benne lesz a tévében

2005.02.22. 17:32
Március 4-én kezdődik, és még nem lehet tudni, meddig tart az RTL Klub Benne leszek a tévében című vetélkedője, amelynek műsorvezetője Hajós András lesz.
Március 4-én jelentkezik Hajós András új műsora, a Benne leszek a tévében. Az RTL Klub produkciójában a játékosok azért versenyeznek, hogy benne lehessenek a tévében, amit különféle, néha extrém mutatványokkal próbálnak elérni. A versenyzőket minden adásban más összetételű zsűri pontozza, amelyben az első alkalommal Komár László, Lilu és Bartha Bandi író, a Gang műsorvezetője foglal helyet.

Még nem tudni, meddig tart a vetélkedő, csak az biztos, hogy március negyedikén este kezdődik. Hajós András az Indexnek elmondta, még nem dőlt el, hány fordulós lesz a verseny, de valószínű, hogy a tavaszi szezonban véget ér.

Az új műsort már nem Hajós cége, a Filmimpex gyártja, hanem az RTL legnagyobb beszállítója, az IKO. A Filmimpex - a Magánszám (TV2) és a Késő Este Hajós Andrással (Viasat 3) gyártója - ugyanis csődbe ment, a cég adósságait Hajós fizeti. A Benne leszek a tévében című műsorban Hajós csak műsorvezetőként, illetve kreatív tanácsadóként vesz részt.