Hajós: Nem tudom, mi kell a népnek

2003.10.09. 13:12
Csütörtökön Hajós András, a Magánszám volt műsorvezetője volt az Index Törzsasztalának vendége.
Hajós András
Hajós az olvasók kérdésére leszögezte: elégedett volt a műsor teljesítményével, az ő elvárásainak megfelelt a nyolc adás nézettsége. Különösen annak örül, hogy olyan műsort készíthettek, amilyet szerettek volna. A Magánszám élete egyik legizgalmasabb kalandja volt, és büszke minden percére.

Hajós megérti, hogy a tv2 üzleti érdekei nem párhuzamosak a kulturális érdekekkel. A Magánszám megszűnte miatt elégedetlenkedőket arra inti: irreális elvárásaik vannak a kereskedelmi televíziózással szemben.

"Nem ismerem a népet, nem tudom mi kell neki. Nem is hiszem el senkinek, aki arról beszél, hogy tudja, mi kell a népnek", nyilatkozta Hajós.

Kábellel is lehet kompromisszumot kötni

A Viasat3 televízión tervezett műsorral kapcsolatban, illetve a Viasat szűkebb körű elérhetőségéről úgy vélekedett, hogy a hosszabb távú célok érdekében most kompromisszumot kell kötniük - márpedig "kábellel is össze lehet kötni egy kompromisszumot". Később elmondta azt is, véleménye szerint nincs ideális szerződés.

A műsorvezető nem tapasztalt elvakult rajongást személye körül. "Én legalábbis nem nevezném elvakultnak azt, aki szerint én a világ legszebb, legokosabb, és minden tekintetben legcsodálatosabb férfija volnék", tette hozzá. Elárulta viszont, retteg attól, hogy álmában kiporszívózzák az orrát.

Az interjú teljes szövege