Kiki szakmai tanácsadó a köztévé új popműsorában

2006.01.26. 17:26
Új könnyűzenei műsort indít a Magyar Televízió, a Hangár szakmai minőségére az Első Emelet-frontember mellett a Juventus Rádió kreatív műsorigazgatója a garancia. Az első adásban Gáspár Laci és a Rapülők a vendég.

2006. január 28-ától minden szombaton 15 órától a Magyar Televízió m1-es csatornáján jelentkezik a Hangár című könnyűzenei magazin. Az MTV Szórakoztató Főszerkesztőségének műsora 25 percben foglalkozik az adott hét könnyűzenei eseményeivel, vendégül látja az új lemezzel, dallal vagy koncerttel készülő együtteseket, zenészeket, áll a televízió közleményében. Sőt, "a Magyarországra látogató legkiemelkedőbb popsztárokkal is készülnek riportok", kecsegtet a sajtóanyag.

Kedvenceink fellépései

A mérsékelten ötletes című műsor szakmai tanácsadója Patkó Béla, azaz Kiki, az Első Emelet frontembere lesz. Mellette Kalmár Tibor, a Juventus Rádió kreatív műsorigazgatója és az Uno.hu főszerkesztője a másik ötletgazda. Az aktuális slágerlistát Somogyi Zoltán, a Juventus Rádió műsorvezetőjének tálalásában élvezhetik a popvilág kiélezett küzdelmei iránt érdeklődő nézők. Somogyi Zoltán a Duna Televízióban 1997-től 2002-ig a Pop-sa-rock, majd pedig a jogutód Klipsz című műsorok házigazdája volt, 2005-ben pedig a Viasat 3-on vezette az Őrült Világot.

A műsor azoknak is segíteni kíván, akik a hazai könnyűzenei élet forgatagában elveszettnek érzik magukat: a programajánlóval így "bárki rátalálhat kedvencei fellépésére, járjanak azok az ország bármely pontján".

Az ígéretes könnyűzenei műsor első adásának vendége Gáspár Laci lesz, de megismerhetjük - az egyébként múlt héten tartott - Rapülők-koncert előkészületeit, megszólal Geszti Péter, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor, valamint Gregor József és Dobó Kata is. A műsor játékában dedikált Rapülők- valamint Gáspár Laci-cédét sorsolnak ki.