Konta Barbara és Halász Gábor átigazoltak a tv2-re

2002.11.28. 13:01
December 2-től az RTL Klub helyett a tv2-n látható Konta Barbara, a Barátok közt Hoffer Esztere, és Halász Gábor, aki sorozatbeli testvérét, Misit alakította.
Konta Barbara
Az RTL Klub legnépszerűbb - hazai gyártású - szappanoperájának, a "Barátok közt" két egykori szereplője, Konta Barbara és Halász Gábor december 2-tól a konkurens kereskedelmi csatorna reggeli műsorában, a Lazacban lesz látható. A két új arc mellett továbbra is képernyőn marad Benkő Nóra, Pikali Gerda, Sághi Kálmán és Kálloy Molnár Péter.

A Barátok közt fokozatosan építette le a Hoffer családot: először Körtvélyessy Zsolt, Hoffer József megformálója, majd a homoszexuális Misit alakító Halász Gábor "költözött vidékre", végül távozott a sorozat egyik legkedveltebb szereplője, Eszter is. Konta Barbara feltűnt az FHM című férfimagazinban is.

A reggeli műsorok frontján jelenleg a Magyar Televízión sugárzott Napkelte az abszolút piacvezető: közönségaránya 40 százalék körül mozog. A 18-49 évesek körében azonban természetesen a kereskedelmi csatornák műsorai aratnak nagyobb sikert: a november 18-án kezdődő héten az RTL Klub Reggelije 29,5, míg a Lazac 20,17 százalékos átlagos közönségarányt ért el ebben a korcsoportban. Konta és Halász szerződtetése várhatóan növeli majd a fiatalok érdeklődését.