Olivér
4 °C
8 °C

A Humor 1 már csak az ORTT engedélyére vár

2003.09.18. 14:49
Maksa Zoltán és a Három Legleglegről elhíresült Rózsa György is saját kabaréműsort kap az októberben induló Humor 1 csatornán.
Az adót működtető társaság várakozásai szerint november elején elindulhat a Humor1 szórakoztató kábeltelevíziós csatorna - közölte az operatív igazgató csütörtökön az MTI érdeklődésére.

"Azonnal megkezdjük adásunkat, amint lezárult a médiahatósági engedélyeztetés, a kábeloperátorokkal és szövetségeikkel folyó tárgyalássorozat", mondta Oroszi Eszter hozzátéve: utóbbiakkal már egyeztetnek.

Az elképzeléseket ismertetve közölte: a Humor1 TV Rt. által működtetett csatorna napi 16 órában - reggel 10 és hajnali 2 óra között - sugározná adását. A műsoridőn fele-fele arányban osztoznának a tengerentúli (amerikai és ausztrál), valamint az európai (francia, brit, olasz, spanyol) produkciók.

Hétköznap javarészt sorozatokat, hétvégenként pedig "családi csemegéket" tűz majd műsorára a Humor1.

Az adó szombatonként, vasárnaponként sugározná a MOKÉP archívumából vásárolt alkotásokat, valamint saját gyártású - Maksa Zoltán és Rózsa György csapatainak vezetésével készült - kabaré-összeállításokat.

A csatorna a tervek szerint tehetségkutató-versenyeket is rendez majd humoristák számára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?