Olivér
4 °C
8 °C

Új adókat indított az RTL Klub tulajdonosa

2008.04.02. 18:11
A Sorozat+-ra visszatérnek az X-akták, a Poén+-on munkát kapott Farkasházy Tivadar, a Reflektor című celebadón meg Szily Nóra. Az RTL Klubban is tulajdonrésszel rendelkező Iko-nak így már tíz magyar nyelvű kábelcsatornája.

Egyszerre négy új tévécsatornát indított szerdán a legnagyobb hazai kereskedelmi televízióban, az RTL Klubban is résztulajdonos Iko-csoport - a társaság tájékoztatása szerint egyelőre a UPC digitális csomagjában lesznek elérhetőek az új adók.

Az IKO Románia Srl. a Reflektor TV nevű sztárcsatornát, a Film+-t "kiegészítő" Film+2-t, a szórakoztató programokat kínáló Poén! és a Sorozat+ adókat indította el; tájékoztatásuk szerint további kábelszolgáltatókkal tárgyalnak.

A Poén+-on olyan sorozatok mennek majd mint az Ugly Betty, a Rém rendes család vagy éppen a Megőrülök érted (Mad about you), de a csatorna leadja a Született feleségek első évadát is. Sőt az adón kapott munkát Farkasházy Tivadar is, aki a Rádiókabaré mintájára Telekabarét rendez a Poén+-on.

A sorozat+-on olyan sorozatok mennek majd, mint a Grace Klinika, a Buffy, a vámpírok réme, az Angel, az X-akták vagy éppen a Millenium. A sztárokra koncentráló Reflektoron pedig a külföldi és magyar celebpletykák mellett egyetlen saját gyártású műsort vetítenek majd az indulást követő egy hónapban: Szily Nóra naponta jelentkező talkshow-ját, amiben a műsorvezető hírességekkel beszélget.

Ezzel tíz csatornára bővül a cég kábelcsatornáinak a száma, az Iko eddig a Film+, a Cool TV, a Sportklubot működtette, idén indul a SportKlub+, a DoQ dokumentumfilm-csatorna, valamint a The Fishing and Hunting Channel horgász-vadászadó.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?