Jakupcsek váltja Liptait a Mokkában

2006.06.06. 11:30
Bukott vetélkedő után Havas Henrik oldalán próbálkozhat újra Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriella lesz Havas Henrik párja a TV2 reggeli műsorában, mivel Liptai Klaudia nemsokára gyereket szül - értesült a Blikk. A műsorvezetőnő sokáig ellenállt a felkérésnek, és végül csak egy utazós műsorral együtt vállalta el a szereplést a Mokkában. Ezzel együtt meghosszabbították Jakpucsek szerződésért a TV2-vel, ami mostanában járt volna le. Jakupcsek előbb egy utazós műsor forgatásának áll neki, és csak visszatérése után foglalja el a Mokka egyik műsorvezetői székét.

Havas Henrik viszont már a műsor indulásakor Jakupcsekkel dolgozott volna együtt, de akkor a csatorna Liptaira szavazott. Eddig Liptait M. Kiss Csaba és Csisztu Zsuzsa helyettesítették, utóbbival azonban Havas nem jött ki. Korábban arról is lehetett hallani, hogy Havas otthagyná a Mokkát, és a reggeli műsor vezetését Jakupcsek és Csiszár Jenő vennék át.

Jakupcsek leigazolásának már voltak előjelei. A marketingkampány része volt például, amikor a szexizmust sikkesnek tartó Havas a Juventus Rádió Sztársáv című műsorábanazt nyilatkozta, hogy szívesen vezetné a Mokkát Jakupcsekkel párban, de "Jakupcseknek túl kicsi a melle, és egy nagymellű nővel vittük sikerre a műsort. Gabinak el kellene menni egy plasztikai sebészhez". Az adás végén azért azt is hozzátette: "Amúgy nem sok beleszólásom van abba, hogy ki lesz a műsorvezetőtársam."