Jakupcsek elvérzett

2005.10.04. 10:24
A Multimilliomos több mint egy év alatt sem tudta megszorongatni Vágó Istvánt, így a Tv2 megszünteti a vetélkedőt.

A Blikk információi szerint hamarosan megszünik Jakupcsek Gabriella műveltségei vetélkedője, a Multimilliomos. A Tv2, a bulvárlap értesülései szerint, azért veszi le a műsoráról a vetélkedőt, mert az tizennégy hónap alatt sem tudta megszorongatni a konkurens adón futó Legyen Ön is milliomost.

A Tv2 megerősítette a bulvárlap állításait, és hozzátették, hogy Jakupcsek Gabriella munkájára továbbra is számít a kereskedelmi csatorna vezetése. Felmerült, hogy jövőre újból egy műveltségi vetélkedő házigazdájaként tűnik majd fel a műsorvezető. Addig is október elejétől a délutáni műsorsávba kerül a Multimillimos, majd október végén végleg lekerül a csatorna programjáról.

Az ügyben megkerestük Jakupcsek Gabriellát is, de ő nem akart nyilatkozni lapunknak.

Nem nézték

A Multimilliomos őszi évadja még a megszokottnál is rosszabbul kezdett, az első adást csak 1 134 488-en látták az AGB-Nielsen statisztikai adatai alapján, míg egy nappal később már csak 1 012 684 nézőt érdekelt A Multimilliomos. Ugyanekkor az RTL Klubot majdnem kétszer ennyien nézték, az első nap 2 023 087-an, míg másnap 2 129 661-an látták a Barátok köztöt. Ráadásul az RTL Klub műveltségi vetélkedője is sokkal jobban teljesített, a Jakupcsek-műsornál fél órával korábban kezdődő Legyen Ön is milliomos! A Multimilliomos premierjének napján 1 980 735, míg másnap valamivel kevesebb, 1 898 459 nézőt ültetett a képernyők elé.