Kirúgták Joey nőjét

2004.06.10. 15:26
Hiába kapott összességében kedvező kritikákat az NBC ősszel induló új sitcomja, a Joey próbaadása, máris megszabadultak az egyik színésznőtől, aki a címszereplő szomszédját, egyben leendő szerelmét játszotta volna.
A sorozat ötletét nyilvánvalóan a Jóbarátok sikere inspirálta, illetve az, hogy a szereplők a vicces sitcom révén akkora sztárok lettek, hogy a végén már fejenként és epizódonként egymillió dollár volt a gázsijuk. Kiválasztottak hát egyet a hat jóbarát közül: a béna színészt, Joey Tribbianit, vagyis az őt alakító Matt LeBlanc-t, és írtak neki egy következő sorozatot, ami ott kezdődik, ahol az előző véget ért.

Joey szerepet kap egy főműsoridős tévéfilmsorozatban, ezért Los Angelesbe költözik, ahol ideges természetű nővére, Gina (őt a Maffiózókból ismert Drea de Matteo játssza) és annak húsz éves fia, Michael (Paulo Costanzo) várja.

Nem várhatja tovább viszont Ashley Scott, aki Joey szomszédja lett volna, sőt a tervek szerint a szerelme is. A kritikusok és a műsor gyártói ugyanis annyira lehangolónak találták a színésznő alakítását, hogy rövid úton ki is rúgták a produkcióból, mielőtt az egyáltalán a nézők elé került volna. Az eddigi beszámolók egyébként lelkesek és viccesnek nevezik a Joey-t.

A műsor készítői most új liblinget keresnek Al Pacino egykori fenékdublőrének és ennek megfelelően újraforgatják és -vágják az eddig elkészült anyagot.