Lemondott a Klubrádió vezérigazgatója

2007.10.15. 23:32
Rudas Gábor öt év után távozott, mert nem tudott megegyezni a rádió jövőjéről az elnökkel. A továbbiakban posztját is Arató András, a Klubrádió elnöke veszi át.

Október 15-ei hatállyal lemondott a Klubrádió vezérigazgatója, Rudas Gábor. Rudas 2002 januárja óta vezette a baloldali beállítottságú hír- és beszélgetős rádiót, amely többek közt Orosz József (Kontra, Rekontra), Aczél Endre (Aczélsodrony) és Bolgár György (Megbeszéljük) betelefonálós műsorairól ismert.

„A Klubrádió jövőjéről alkotott elképzeléseink az elnök úrral különbözőek voltak, ezért kezdeményeztem, hogy a vezérigazgatói pozíciómat közös megegyezéssel szüntessük meg”- nyilatkozta az Indexnek Rudas Gábor.

„Néhány, a rádió számára nagy jelentőséggel bíró, folyamatban lévő ügy lezárásáig, az igazgatóság tagjaként igyekszem hozzájárulni a Klubrádió további sikeres működéséhez” –tette hozzá a leköszönő vezérigazgató.

Az Index információi szerint a Klubrádió vezetését a továbbiakban az eddig elnöki posztot betöltő Arató András veszi át elnök-vezérigazgatóként.