AZ MTV pótolta a Névshowrt

2005.12.22. 14:58
Szilveszterrel debütál a közszolgálati televízió új szórakoztató műsora, Hajdú Péter retteghet.

Szilveszterkor debütál a közszolgálati televízió új zenés-szórakoztató műsora a Krém, amiben híres magyar zenekarok és zenészek egymás számait adják majd elő, vidéki haknijaikról sztorizgatnak, és eközben még állítólag jól is érzik magukat.

A Krém két házigazdája az MMM című műsorból és a Főtérből ismert Nagy Tünde, illetve a Danubius Rádióban beszélgetős műsort vezető Rákóczi Ferenc lesz. A műsor díszletei pedig a csillogó és hideg showelemek helyett inkább a családias hangulatra játszanak majd rá.

A közel száz perces műsor első, ünnepi adásában fellép Márió, Komár László, a Groovehouse, Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar, Baby Gaby, Gallusz Niki, a Cotton Club Singers, míg a januári első adásban látható lesz Roy és Ádám, a Váradi Roma Café, az R-Go és persze a Nox. Mindehhez tánckar és fényjáték.

A Krém a szilveszteri adás után vasárnaponként hetente jelentkezik majd a közszolgálati televízió műsorán. A közszolgálati televízió egyébként szeptember óta keresi azt a műsort, amely helyettesítheti a Névshowrt, amely viszont januártól az ATV-n fut majd tovább.