Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lajcsi nem távozik a tv2-től

2002.06.27. 11:58
A Dáridó című esztrádműsort vezető Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos) cáfolja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Horvátországban folytatná a mulatósműsor-készítést. Az öt éve futó Dáridó azonban átalakul: új címmel folytatódik, a Dáridó-udvarház helyett pedig külső helyszínen forgatnak.
A megbízható hírszolgáltatás mellett az igényes szórakoztatást jelölte meg a tv2 stratégiai céljaként Kereszty Gábor, a tv2 május 15-én kinevezett vezérigazgatója. Szavai nyomán természetesen nyomban megindult a találgatás arról, mely műsorok felelnek majd meg az új kritériumoknak. Lajcsi most a Blikknek nyilatkozva eloszlatta a kételyeket: a Dáridó beleillik az új vezetés szórakoztatási koncepciójába.

Az öt éve szinte változatlan formában futó műsor azonban némi frissítésre szorul. Nevet és helyszínt változtatnak; az eddigi "udvarház" helyett külső helyszínen veszik fel, amely a műsorvezető-énekes szavai szerint egy kubai vagy casablancai mulató hangulatát idézi. A tervek szerint az adásidő változatlan, tehát Lajcsi továbbra is péntek esténként látható majd a képernyőn.

"A popműfajból már kiöregedtem"

A popzenének új, a slágerlistára alapuló külön műsort szán a csatorna vezetése; ennek Lajcsi csak producere lesz, mert - mint mondta - ebből a műfajból már kiöregedett.