Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

A valóságban is milliomos lesz a Milliomos nyertese

2002.11.09. 15:07
Az RTL Klub programigazgatója megígérte, egy-két héten belül kifizetik Szabó Ferecnek 10 millió forintos nyereményét, attól függetlenül, hogy a Legyen Ön is Milliomos! adása még egy ideig nem kerül a képernyőre.
Mint ahogy az Index is megírta, eddig hiába várta az RTL Klub Legyen Ön is Milliomos vetélkedőjének egyik nyertese a játékban kiérdemelt 10 millió forintot, mivel a felvétel még nem került adásba. Miután Szabó Ferenc 36 éves táborfalvai rokkantnyugdíjas a nyilvánossághoz fordult az RTL Klub is meggondolta magát.

Vágó István
Már csak egy-két hetet kell várniuk a nyerteseknek

Kolosi Péter, az Az RTL Klub programigazgatója a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy "A Legyen Ön is Milliomos! összes nyertesét kifizetjük, annak ellenére, hogy a felvételek még nem voltak adásban. Így rövidesen megkapja a tízmillió forintos nyereményét Szabó Ferenc is. Való igaz, hogy szerződésükben az áll, hogy csak a felvételek bemutatása után fizetünk, de úgy gondoljuk, nem lehetnek ők a károsultjai annak, hogy most a Való Világ uralja a képernyőt."

Kolosi nyilatkozata szerint a nyereményeket egy-két héten belül megkapják a játékosok. Egyébként az összes felvétel lemegy majd a képernyőn.

Vágó örül

A Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetője, Vágó István a Blikknek azt mondta, hogy örül annak, hogy Szabó Ferenc is hozzájut nyereményének. Annak azonban nem örül, hogy a botrány sokak játékát - így feleségéét is - elrontotta. Mint mondta, "én még a nejemnek sem árultam el soha, hogy egy-egy játékos meddig jutott el".