Árpád
-2 °C
3 °C

A valóságban is milliomos lesz a Milliomos nyertese

2002.11.09. 15:07
Az RTL Klub programigazgatója megígérte, egy-két héten belül kifizetik Szabó Ferecnek 10 millió forintos nyereményét, attól függetlenül, hogy a Legyen Ön is Milliomos! adása még egy ideig nem kerül a képernyőre.
Mint ahogy az Index is megírta, eddig hiába várta az RTL Klub Legyen Ön is Milliomos vetélkedőjének egyik nyertese a játékban kiérdemelt 10 millió forintot, mivel a felvétel még nem került adásba. Miután Szabó Ferenc 36 éves táborfalvai rokkantnyugdíjas a nyilvánossághoz fordult az RTL Klub is meggondolta magát.

Vágó István
Már csak egy-két hetet kell várniuk a nyerteseknek

Kolosi Péter, az Az RTL Klub programigazgatója a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy "A Legyen Ön is Milliomos! összes nyertesét kifizetjük, annak ellenére, hogy a felvételek még nem voltak adásban. Így rövidesen megkapja a tízmillió forintos nyereményét Szabó Ferenc is. Való igaz, hogy szerződésükben az áll, hogy csak a felvételek bemutatása után fizetünk, de úgy gondoljuk, nem lehetnek ők a károsultjai annak, hogy most a Való Világ uralja a képernyőt."

Kolosi nyilatkozata szerint a nyereményeket egy-két héten belül megkapják a játékosok. Egyébként az összes felvétel lemegy majd a képernyőn.

Vágó örül

A Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetője, Vágó István a Blikknek azt mondta, hogy örül annak, hogy Szabó Ferenc is hozzájut nyereményének. Annak azonban nem örül, hogy a botrány sokak játékát - így feleségéét is - elrontotta. Mint mondta, "én még a nejemnek sem árultam el soha, hogy egy-egy játékos meddig jutott el".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?