Másnap címmel indít új reggeli magazint az ATV

2002.09.19. 17:27
Másnap címmel indít új reggeli információs magazint a Magyar ATV, az első adást vasárnap láthatják a nézők. A lépésre azt követően szánta el magát a csatorna, hogy a Nap Kelte szintén a hét utolsó napján "visszaköltözik" a Magyar Televízió csatornáira. A Székely Ferenc főszerkesztésével készülő magazinban információink szerint olyan ismert tévések is közreműködnek majd, mint Havas Henrik.
Másnap címmel indít új reggeli információs magazint a Magyar ATV - erősítette meg az Indexnek Székely Ferenc, a vasárnap induló műsor főszerkesztője. Tájékoztatása szerint azért ezt a címet választotta az új programnak, mert zömében előző napi közéleti eseményekkel kívánnak foglalkozni.

Hétvégén nincs politika

A naponta reggel fél hét és kilenc óra között jelentkező magazin első másfél órája politikáról, míg a maradék egy óra könnyedebb szolgáltató jellegű blokkokat tartalmaz majd, program- és kulturális ajánlóval. A Másnap hétvégente családi műsorrá változik, ekkor visszaszorulnak majd a közéleti témák, és sztárvendégekkel sugároznak beszélgetéseket. Az első interjúalany Jackie Chan lesz. Székely nem kívánta megnevezni leendő munkatársait, mert mint mondta, még tárgyalásokat folytat velük.

Havas az új műsorban?

Az Index információi szerint a Magyar ATV esti programjaiból már jól ismert arcok is a műsorvezetők között lesznek: így felbukkan majd a képernyőn többek között Mészáros Tamás is. Az Index úgy tudja, hogy Havas Henrik is az induló magazin egyik műsorvezetője lesz.

A reggeli információs magazin elindításának előzménye, hogy a hét elején kiderült: az ATV-n eddig futó Nap Kelte vasárnaptól "visszaköltözik" a Magyar Televízió csatornáira. Mint köztudott, a Gyárfás Tamás nevével fémjelzett műsort a négy évvel ezelőtti kormányváltáskor tanácsolták el a köztévéről, a Nap-kelte így egy ideig a TV3-on jelentkezett, majd a csatorna megszüntetését követően került a Magyar ATV-re.