Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Monique Couvet az RTL Klubon?

2002.10.14. 10:09
"Vége! Kiszállok a pornószakmából" - jelentette be Monique Couvet a hétvégén, két szexmagazin által rendezett egzotikus nyárbúcsúztató bulin - adta hírül a Blikk. A pornósztár már az RTL Klubbal tárgyal, a kereskedelmi tévé igazgatója ezt cáfolja.
A művésznő
"Nincs, ami tovább motiváljon, hiszen mindent elértem, ami csak létezik ebben a szakmában" - nyilatkozta napilapnak a pornódíva. Monique Couvet hozzátette, hogy egy-két fellépést még elvállal, de csak levezetésképpen, baráti felkérésre.

Tárgyal az RTL Klub vezetőségével

Couvet azonban nem készül hosszú pihenőt tartani, hiszen - mint elmondta - folyamatosan tárgyal az RTL Klub vezetőségével. Árpa Attila, a Blikknek nyilatkozva elmondta: a szexcsillag szereplését jó ötletnek tartja, de úgy tudja, jelenleg nem tárgyalnak vele.

Árpa: Nem tartom butaságnak Couvet szereplését

Az RTL Klub kreatív igazgatója szerint egy éve valóban fontolgatták próbafelvétekek készítését egy éjszakai erotikus műsorhoz, ám ez végül nem valósult meg. Árpa a napilapnak elmondta: egyáltalán nem tartja butaságnak Couvet szereplését a kereskedelmi csatornán.

Couvet a hétvégi rendezvényen azt is bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a könyvesboltokban életrajza, amit saját maga ír.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?