Monique Couvet az RTL Klubon?

2002.10.14. 10:09
"Vége! Kiszállok a pornószakmából" - jelentette be Monique Couvet a hétvégén, két szexmagazin által rendezett egzotikus nyárbúcsúztató bulin - adta hírül a Blikk. A pornósztár már az RTL Klubbal tárgyal, a kereskedelmi tévé igazgatója ezt cáfolja.
A művésznő
"Nincs, ami tovább motiváljon, hiszen mindent elértem, ami csak létezik ebben a szakmában" - nyilatkozta napilapnak a pornódíva. Monique Couvet hozzátette, hogy egy-két fellépést még elvállal, de csak levezetésképpen, baráti felkérésre.

Tárgyal az RTL Klub vezetőségével

Couvet azonban nem készül hosszú pihenőt tartani, hiszen - mint elmondta - folyamatosan tárgyal az RTL Klub vezetőségével. Árpa Attila, a Blikknek nyilatkozva elmondta: a szexcsillag szereplését jó ötletnek tartja, de úgy tudja, jelenleg nem tárgyalnak vele.

Árpa: Nem tartom butaságnak Couvet szereplését

Az RTL Klub kreatív igazgatója szerint egy éve valóban fontolgatták próbafelvétekek készítését egy éjszakai erotikus műsorhoz, ám ez végül nem valósult meg. Árpa a napilapnak elmondta: egyáltalán nem tartja butaságnak Couvet szereplését a kereskedelmi csatornán.

Couvet a hétvégi rendezvényen azt is bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a könyvesboltokban életrajza, amit saját maga ír.