Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Éppenhogy győzött a Megatánc

2006.09.30. 23:46
A táncverseny azért az adás nagy részében kikapott egy sokadszorra ismételt Bruce Wilis-filmtől, szerdán viszont újjászülettek a feleségek, hiszen a Tv2 sorozata megverte az RTL Klubon futó Szökést.
A héten felpezsdült a nézettségi verseny, több fronton is egymásnak estek a kereskedelmi csatornák, és van, ahol a Tv2 és van, ahol az RTL Klub könyvelhetett el kisebb-nagyobb sikereket.

Mega a tánc?

Kedden indult a Megatánc, a Megasztár táncos mutációja, ami az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint 1 323 612 embert ültetett a képernyők elé. A Keveházi Gábor Presser Gáborrá válásának kezdeteit és néhány táncolni nagyon nem tudó, bátor próbálkozót is bemutató tehetségkutató, ha csak a nyers számokat nézzük, megverte az RTL Klubon futó Árral szemben című Bruce Willis-filmet, amit csak 1 078 475-en néztek. Ráadásul a Megatánc a hirdetők számára oly kedves 18 és 49 év közötti korosztályban is nyertek, hiszen a tehetségkutatót 573 388-an, míg a filmet 525 123-an látták a korcsoportban.

Nem ilyen szép a Megatánc sikere, ha a nézettségi görbét is megnézzük, mivel a grafikonion látszik, hogy a műsor jelentős részében az RTL Klub vezetett a 18-49 év közötti korosztályban.

Újjászületnek a feleségek

Ennél sokkal egyértelműben nyert viszont a Tv2 szerdán, amikor a Született feleségek kiverte a Szökést. Pedig múlt héten még több mint kétszázezer nézővel győzött a Szökés. Ezen a héten viszont az amerikai külvárosi családanyákra 1 215 487-an voltak kíváncsiak, míg a börtönkrimit csak 1 134 573 látták, és a Tv2 a 18-49 év közöttiek körében is két százalékponttal nagyobb közönségarányt tudott elérni a sorozatok, adásideje alatt, mint az RTL Klub.