Ezentúl minden évben Megasztár?

2004.02.09. 15:39
A Tv2 azon gondolkodik, hogy évente megrendeznék a Megasztárt, a Big Brother 3-at viszont a Való Világ sikerei ellenére valószínűleg nem tűzik műsorra 2004-ben.
A TV2 vezetése vizsgálja, hogy a későbbiekben ismét megrendezi Megasztár című, most futó zenei tehetségkutató vetélkedőjét - tudta meg a társaság egyik vezetőjétől az MTI.

"Az a tapasztalatunk, hogy a tehetségkutató műsorokból évente egyet lehet csinálni" - mondta. Utalt a Ki mit tud? példájára, hozzátéve, a Megasztár olyan, mintha egyetlen - a zenei - kategóriában rendeznék meg az évtizedekkel ezelőtt népszerű vetélkedőt.

Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója tavaly decemberben 2004. elejének "zászlóshajójaként említette a Megasztárt.

Még mindig Big Brother

TV2 egyik vezetője kétségeinek adott hangot az MTI-nek arra a kérdésre válaszolva, megrendezik-e az idén a Big Brother (BB3) című valóságshow harmadik szériáját.

"Kétlem, hogy 2004-ben elindul a BB3, de nem mernék megesküdni, hogy nem lesz" - mondta. Tavaly decemberben 2004. egyik nyitott kérdésének nevezte Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója, hogy elindítja-e az év folyamán a BB harmadik szériáját a TV2. "Nem tudom kizárni, hogy lesz BB3, de állítani sem", fogalmazott akkor, kijelentve, "úgy látom, most nincs itt az ideje a napi, házba bezárt valóságshow-nak".

A két országos kereskedelmi televíziós csatorna 2002. szeptemberében kezdte meg a holland Endemol cégtől vásárol Big Brother, illetve a magyar fejlesztésű ValóVilág (VV) sugárzását; akkor mindkét társaság vezetői a valóságshow-k éveként beszéltek 2003-ról.