Sára, Márió
2 °C
6 °C

Határok nélküli lesz a Megasztár 3

2005.07.08. 12:28
A Tv2 tehetségkutató műsorába határon túli magyarok is jelentkezhetnek, sőt Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából is lehet majd szavazni a versenyzőkre.

A Tv2 tehetségkutató versenyének harmadik szériájára már a határon túli magyarok is jelentkezhetnek, mivel a csatorna új elképzelései szerint külföldről is lehet majd szavazni 2006. megasztárjaira.

Kereszty Gábor a Tv2 vezérigazgatója elmondta, hogy a televízió interaktív szolgáltatójánál adottak a technikai feltételek ahhoz, hogy a magyarul beszélő külföldi versenyzőkre határon túlról is lehessen szavazni. Az élő adásokat pedig a Tv2 honlapján bárki nyomon követheti az interneten.

A következő szériában lehetőség lesz arra, hogy a környező országokban, azaz Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Ausztriában, Szerbiában, Horvátországban és Ukrajnában mobilszolgáltatókat használó előfizetők is szavazhassanak a versenyzőkre. Ennek technikai részletein dolgozik most a csatorna - mondta Kereszty Gábor.

Sváby András a produkciót gyártó Interaktív Kft. ügyvezető igazgatója szerint a felhívást követően még többen fognak jelentkezni a Megasztárba, és reményei szerint a tehetségkutató harmadik szériája nemzetközi versennyé fog válni.