Meleg valóságshow-t indít a Viasat 3

2004.08.17. 12:09
A Melegítőben öt homoszexuális segít párt találni egy megkeseredett heteroszexuális fiúnak.
Augusztus 22-től új valóságshow-t tűz műsorára a Viasat 3. A Melegítő című műsor szereplői homoszexuális férfiak.

A VIASAT3 nem először vesz át az Egyesült Államokban nagy sikerrel sugárzott, pikáns témájú valóságshow-t. A Nő - kis extrával a Nagy Ő-nek mutatott görbe tükröt, a házasságot poénná degradáló, nemrég véget ért Ara para után pedig hamarosan következik a homoszexuálisok közreműködésével készült Melegítő.

Melegítő A homoszexualitás nem főtémája a műsornak, a lényeg, hogy egy öt meleg életmódszakértőből álló kommandó segít egy slampos, szerencsétlen, társat hosszú ideje nem találó heteroszexuális fiúnak, hogy barátnőre leljen. Kyan Douglas bőr- és hajápolási szakértő, Ted Allen gasztronómiai és borszakértő, Carson Kressley divatszakértő, Jai Rodriguez kommunikációs és kultúrális tanácsadó és Thom Filicia belsőépítész-dizájner alkotják a csapatot, akik afféle akciócsoportként szállnak ki a segítségre váró férfi lakására. Átrendezik a bútorait, átalakítják a fizimiskáját, új ruhákat kap, beavatják a kellemes modor és a szórakoztató társalgás titkaiba, gasztronómiai tippekkel segítik a sikeres randit.

„A kamerák végül azt is megmutatják, hogyan hasznosítja frissen szerzett tudását az egykori vesztes, akit herceggé változtatott a kommandó” – mondta Rényi Ádám, a Viasat 3 pr-vezetője, hozzátéve, hogy a hálószobától távol marad a stáb. Az Egyesült Államokban készített Melegítőt hetente, vasárnap esténként, hangalámondással vetítik majd a Viasat 3-on.