Szombaton is lesz Milliomos

2003.11.20. 15:45
Az RTL Klub eddig minden hétköznap este jelentkező kvízműsora, a Legyen Ön is milliomos e héttől szombat este is látható lesz - tudta meg az Index. Lekerül viszont a műsorról a Pasik.
Magyarország legnézettebb tévéműsora, a Vágó István vezette Legyen Ön is milliomos mostantól nem csupán hétfőtől péntekig, hanem szombat esténként is jelentkezik az RTL Klubon - mondta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója az Indexnek.

Vágó vetélkedője 2000 február 29-én debütált, majd később, a valóságshow-k első szériáinak üzemideje alatt az RTL szüneteltette a műsort. A műsorvezető az Indexnek megjegyezte: a nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, az ilyen kvízeknek kifejezetten jót tesz, ha időnként pihentetik őket.

A Pasiknak vége

A szombati Milliomos a Pasik című komédiasorozat helyére kerül. A Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Bajor Imre főszereplésével készült műsor ezzel valószínűleg eltűnik a képernyőről. Kolosi hangsúlyozta: a három művészt minden elismerés megilleti, ám természetes, hogy ha műsoridőre van szükség, akkor a leggyengébben szereplő produkciót veszik le. Márpedig a Pasik nézettsége a szombat este lehetőségeihez képest nem volt elég - mondta Kolosi. A komédiát egyébként a múlt héten 1 104 500-an nézték, míg a vele egyidőben futó TV2-s játékot, az Activityt 1 795 000-an.