Botond, Mózes
EUR 385,67 Ft
USD 369,74 Ft
12 °C
29 °C

Tönkreteszik a csúszások a műsorújságokat

2003.02.04. 12:45
Nehezményezik a műsorújságok, hogy a valóságshow-k indulása óta mindennapossá váltak a jelentős csúszások a kereskedelmi tévék műsorában. Az állandó módosítások miatt a lapok főműsoridőben szinte használhatatlanná váltak, s emiatt forgalmuk is csökken.
Egységes fellépést fontolgatnak a műsorújságok a kereskedelmi tévék megbízhatatlan műsorszerkesztése miatt - írja a Népszabadság. A lapok, amelyekből összesen több mint egymillió példányt adnak el hetente, nem tudják követni a napról napra önkényesen változó programot. Így a - különösen a főműsoridőben gyakori - csúszások miatt szinte használhatatlanná váltak, ami a példányszámuk csökkenésében is megmutatkozik.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a Népszabadságnak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy ezeknek a magazinoknak három hétre előre kell leadni a műsortervet, és a jelenlegi versenyhelyzetben ez túl hosszú idő. Kolosi a nézőknek azt javasolja, használják inkább a napilapokat, illetve a tévék teletextjét. Az RTV Részletes című műsorújság főszerkesztője ugyanakkor jelezte, hogy nem három hét, csak tíz nap az átfutási idejük.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek