Egy műsorba terelte összes komoly sztárját a Tv2

2005.08.03. 13:20
Új közéleti műsor indul szeptembertől a Tv2-n Mutató címmel. A hetente jelentkező műsorban Jakupcsek Gabriella, Bárdos András, Frei Tamás és Sváby András vitatja majd meg az aktuális politikai, kulturális- és társadalmi kérdéseket.

Az élő talk-showban minden héten két-két műsorvezető beszélget majd fontos, közéleti kérdésekről, a párosítás pedig időről időre változik majd.

Pénz, pénz, foci

A műsorkészítők szándéka szerint a műsor olyan, a nézőket is éppen foglalkoztató, aktuális témákkal fogalakozna, mint az adó- vagy az iskolaügyek, a népesedés vagy a turizmus kérdése, az életszínvonal problematikája, a magyar foci vagy éppen a bankszektor helyzete.

Az egyes adásokban a műsorvezetők egy vagy két témát beszélnek majd át meghívott vendégek, a témában járatos szakértők és a nézők bevonásával.

A szerkesztők ígéretük szerint törekedni fognak arra is, hogy alkalmanként külföldi helyszíneket és külföldi vendégeket is bekapcsoljanak az adásba. A műsor témáihoz kiindulópontként felhasználják a közvélemény-kutatásokat, és egy témakörben feltett kérdésre a nézők is szavazhatnak majd, természetesen emelt díjas sms-ben.