Sváby átveri Verebest és Havast

2006.01.17. 11:21
A Tv2 új műsorában a Napló műsorvezetője új szerepkörben tűnik fel. Rózsa György megsértődött és letiltotta az átejtéséről készült epizódot.

A sztárok este Sváby Andrással vacsoráznak, de addig még vár rájuk egy nap, ami sehogy sem akar sikerülni. A Tv2 január végén debütáló új műsorában Sváby András a csatornaközeli sztárokat vicceli meg, pont mint bármilyen kandikamera-típusú műsorban, csak itt az átejtések után újabb átejtések jönnek egészen estig, amíg végül a műsor házigazdája a gyanútlan vacsoravendégeknek leleplezi magát.

#alt#

A Napló után teljesen új szerepben bemutatkozó Sváby András és csapata Havas Henriket, Pataki Ágit, Lagzi Lajcsit, vagy éppen Verebes Istvánt vicceli meg kegyetlenül. A nagy titokban fölvett húsz adás áldozatai közül egyébként mindössze egyvalaki akadt, aki nem tudott őszintén és felszabadultan kacagni önmagán Sváby András vacsoraasztalnál tett vallomása után: Rózsa György gondolta csupán azt, hogy kellemetlenül érezné magát, ha görbe napját a nézőkkel is megosztaná a stáb.

"Kellett végre egy olyan műsor, amely nem gonoszkodó, nem aláz meg senkit, viszont görbe tükröt tartva eléjük megmutatja, hogy milyenek is a sztárok civilben. Szerethetően esendők, akárcsak a többi ember" - állítja Sváby András az új műsorról kiadott sajtóközleményben.

A Nem a te napod január 24-én debütál, és a húsz részes sorozat keddenként este 20:55-kor jelentkezik majd a TV2-n.