Bernadett
-2 °C
4 °C

Szilveszterkor már lesz Névshowr

2005.12.20. 15:29
Újból összeáll a Markos-Nádas humorista duó a Névshowr visszatérésének alkalmából. Haknisztárok januártól kéthetente az ATV-n.

Szilveszteri különkiadással ünnepli visszatérését a Névshowr, amely ősszel szakított végleg az MTV-vel, és azóta új csatornáját kereste. December 31-én közel száz perces műsorral jelentkezik majd Hajdú Péter, ezúttal a gödöllői Grassalkovich-kastélyból, ahol az idei év legemlékezetesebb pillanatait elevenítik majd fel olyan hakniművészek, mint Dolly, Maksa Zoltán, Koós János vagy éppen a Desperado zenekar. A megújuló ATV első műsorában emellett több év után együtt lép majd fel Markos György és Nádas György is.

A szilveszteri különkiadásban tűnik majd fel utoljára Dömsödi Gábor, aki már az őszi önkormányzati választásokra készül, mint polgármester-jelölt, ezért 2006-tól csak a produkció háttérmunkájában vesz majd részt. A kéthetente jelentkező Névashowrt ezentúl Hajdú Péter egyedül vezeti majd.

Ahogy már megírtuk a jövő év elejétől az ATV-n tűnnek majd fel a közszolgálati televíziótól az utóbbi hónapokban kirúgott médiaszemélyiségek, így Hajdú Péter mellett Friderikusz Sándor is. Értesüléseink szerint az ATV-n folytatja a jövő év elejétől Juszt László is, aki eddig az MTV-n vezette a Tévé ügyvédje című érdekvédelmi műsort, sőt a Hit-gyülekezethez közel álló adóra kerül Albert Györgyi is.

Nem vallási adó

"Nem foglalkozom az ATV tulajdonosi szerkezetével, csak egy professzionális, modern kereskedelmi televíziót látok, amely dinamikusan akar növekedni" - jelentette ki a Névshowr sajtótájékoztatóján Hajdú Péter, arra a felvetésre reagálva, hogy az ATV-t a Hit Gyülekezete tulajdonában lévő cégek birtokolják.

Az ATV több szállal is kötődik a Hit Gyülekezetéhez. A csatorna többségi tulajdonosa az a Broadcast Project Kft, amelyet az Új Spirit Kft-n keresztül a Hit Gyülekezete tulajdonol.

A csatorna januártól megújul, a dizájnt vált az ATv, és a műsorszerkezetben a hírműsorok és politikai háttérbeszélgetések mellett nagyobb szerepet kapnak majd a szórakoztató programok. A Vidám Vasárnap című vallási műsor azonban továbbra is a csatornán marad.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft