Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresik a legjobban nótázó énekest

2007.10.19. 11:22
A Hálózat TV Nefelejcs Nótashow műsorában Kállay Bori és Tarnai Kiss László is zsűrizik.

Új, országos tehetségkutató műsort indít útjára a Hálózat Tv "Nefelejcs Nótashow" címmel. Az első adás október 21-én, vasárnap 17 óra 30 perctől látható.

A 12 részből álló szórakoztató műsorban adásonként 4-4 versenyző szerepel, akik közül a zsűri egyet juttat tovább. A többiek közül még egyet a nézők szavazhatnak be sms vagy hangüzenet segítségével. A nézők által bejuttatott versenyzők a vigaszági döntőben méretik meg magukat, amelynek győztese csatlakozik a selejtező körök továbbjutóihoz. A döntőbe jutottak közül a közönség szavazatai alapján hirdetik ki a végső sorrendet.

A produkció zsűrijében Kállay Bori operett- és musicalénekesnő, Nagy Edmond énekes, Berkes János operaénekes, Tarnai Kiss László nótaénekes foglal helyet.

A versenyzők összesen 12 millió forint nyereményért teszik próbára tehetségüket. A tehetségkutató nótashow heti rendszerességgel, vasárnaponként jelentkezik, és a következő hét szombatján este tíz órakor megismétlik.