Bin Laden unokahúga tévésztár lesz?

2006.03.13. 10:24
A terroristavezér unokahúga már levetkőzött egy amerikai férfimagazinnak, most valóságshow-ban szerepelne.

Oszama bin Laden terroristavezér 26 éves unokahúga szeretne tévésztár lenni, olyannyira, hogy már szerződést is kötött egy, még cím nélküli amerikai televíziós valóságshow-ban való szereplésre.

Az Al-Kaida nemzetközi terrorszervezet oldalági leszármazottja, Wafah Dufour bin Laden, aki az Egyesült Államokban él, tavaly már észrevétette magát néhány félmeztelen fotóval, amelyek a GQ című férfimagazinban jelentek meg. A sötét hajú szépség akkor arra panaszkodott: nagyon fárasztó, hogy folyton magyarázkodnia kell származása miatt, jóllehet ő amerikai, és szereti hazáját. Szeretné, ha életéről televíziós valóságshow készülne, mert így beteljesülne nagy álma: végre sztár lehetne.

Wafah Dufour bin Laden
Wafah Dufour bin Laden
A valóságshow "egy különböző kultúrkörökben nevelkedett fiatal nőről szól majd, akinek az a vágya, hogy énekesnő legyen". Egyébként ugyanazok a gondjai, kívánságai, álmai, mint minden más, a húszas éveinek derekán járó fiatalnak - idézték amerikai médiumok Judith Regant, a Fox News producernőjét.

Dufour bin Ladin úgy áll rokonságban áll a hírhedt al-Kaida vezérrel, hogy anyja annak idején Oszama bin Laden féltestvéréhez ment férjhez. Lányuk, Wafah Dufour Kaliforniában, Santa Monicában született, hároméves koráig ott élt, a következő hét évet viszont Szaúd-Arábiában töltötte. Azt követően, hogy szülei elváltak, tizenéves korában Svájcban élt. Anyja, aki svájci állampolgár, könyvet írt szaúd-arábiai éveikről. 1999-ben Dufour visszatért az Egyesült Államokba, ott végezte tanulmányait.

Regan producer úgy látja, minden adottsága megvan ahhoz, hogy tévésztárrá váljon.