Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ozzyék a legvalódibbak

2002.09.15. 21:07
Egy héttel a hivatalos Emmy gála előtt, kiosztották az azonos nevű művészeti díjakat, melyeket általában a legjobb televíziós technikai megoldásoknak ítélik oda. Az MTV zenei csatorna idei legnagyobb sikere, az Ozzy Osbourne családjának életét bemutató 'Az Osbourn család' (The Osbournes) című sorozat elnyerte a legjobb reality-show díját.
A legendás Black Sabbath rockegyüttes egykori frontemberének, Ozzy Osbourne-nak, az ő feleségének és két kamasz gyermekének televíziós élete idén májusban indult az MTV-n, és csakhamar csatorna egyik legnépszerűbb műsorává nőtte ki magát. Az üres tekintetű rocksztár családjának Beverly Hills-i életét epizódonként több mint 6 millióan követték világszerte.

A váratlan sikerre való tekintettel a csatorna vezetői rekordgázsit - 20 millió dollárt - ígértek a meglehetősen csapzott életet élő családnak a folytatásért cserébe, akik hosszas huzavona végül kötélnek álltak. A második sorozat indulásáig a család fele másodállásban is önmagával foglalkozik, hiszen Osbourne felesége, Sharon, a műsor társproducere, Kelly, a lányuk pedig a zeneiparban próbálja kamatoztatni meghízlalt hírnevét.

Osbournék díja mellett akár valódinak is tekinthető szakmai elismeréseket is osztottak a szombati Emmy-gálán: az NBC közvetítése a Salt Lake City-ben megrendezett téli olimpia megnyitójáról hat díjat kapott, míg az HBO mozicsatorna 'Six Feet Under' című sorozata csak ötöt.

A hivatalos Emmy-díjakat jövő héten, szeptember 22-én osztják ki ünnepélyes keretek között.