Pimasz úr a Viasat3-ra igazol

2009.02.06. 13:01
Papp Gergely, a Napló egykori riportere hetente jelentkező, önálló közéleti műsort kap márciustól a Viasat3-on

Márciustól új, saját gyártású műsort indít a Viasat3, melynek készítője és műsorvezetője a Tv2 Naplójából ismert Papp Gergely lesz. A riporter által a Tv2 riportműsorában megalkotott figura, a mindig kötözködő Pimasz úr lesz a műsor főszereplője, a csatorna közlése szerint közéleti problémákat és jelenségeket szórakoztató formában feldolgozó produkcióban azonban Papp Gergelyt oknyomozó riporterként is bemutatkozik majd.

Az reklámokkal együtt egyórás műsor hetente egyszer jelentkezik majd új adásokkal a Viasat3-on

„Örömmel vettem, amikor a Viasat3megkeresett és önálló műsort ajánlott, hiszen vágytam már egy ilyen szakmai kihívásra. Pimasz úrként továbbra is törekszem olyan visszás dolgokra felhívni a figyelmet, ami másoknak is szemet szúr, csak esetleg nincs eszköz a kezükben. Lehet, hogy ez egyfajta idealizmus, de én hiszem, hogy összefogással elérhető, hogy egy élhetőbb életünk legyen” – nyilatkozta Papp Gergely a műsor indulásáról szóló sajtóközleményben.

Papp Gergely saját műsora mellett főkommentátora lesz a Viasat3 pókerműsorának is, amelyen profik, amatőrök és tévés sztárok kártyáznak majd a 10 milliós fődíjért.