Új valóságshowt indít az RTL Klub

2004.01.15. 10:44
Anyákat cserélnek majd ki a havonta jelentkező műsorban, de tavasztól jön Bajor Imre szórakoztató műsora is.
Az Index értesülései szerint új valóságshowt indít kora tavasztól az RTL Klub. Az Anyacsavar című, havonta jelentkező valóságalapú szórakoztató műsorban két önként jelentkező család mindennapjait követi végig a kamera. A konfliktusok és az érdekes helyzetek számát növeli, hogy a családok anyát cserélnek, tehát a szereplést vállaló anyáknak egy ismeretlen háztartás, és egy szokatlan kis közösség mindennap problémáival is meg kell küzdeniük.

Az új valóságshow nem vetélkedő, a műsorban szereplő családok nem értékes díjakért vállalták a szereplést, és nem a versengésen lesz a hangsúly. - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az Index információi szerint a műsor nem külföldről vásárolt licensz, hanem az RTL Klub saját fejlesztése. Hasonló alapötlettel egyébként Angliában és Németországban is készült már valóságshow.

Bajor az anyák után

Az Anyacsavar havonta főműsoridőben, valószínűleg hétvégenként jelentkezik majd, közvetlenül Bajor Imre új szórakoztató műsora előtt. A Heti Hetesben szereplő színész új showjában vicces jeleneteket, humoros szekccseket láthatnak majd a nézők. A két műsor hossza a közéjük ékelt reklámblokkokkal együtt eléri majd a két órát, tehát lefedik a teljes főműsoridőt.

Az új műsorok első adásának időpontját egyelőre még nem árulta el a csatorna, de az valószínűleg március elejére várható, mivel az Anyacsavar és Bajor Imre showja a Nekünk 80 című nosztalgia showt váltja majd a képernyőn.

Az RTL Klub várhatóan számos új műsorral jelentkezik majd tavasszal, hiszen tavaly nem indított sok, új saját készítésű programot, és jól bejáratott formátumai lassan kiöregednek.