Nem engednek szórakoztató műsort Zalatnay cellájába

2004.12.09. 14:25
Holnap este sugározzák a Zalatnay Sarola börtönéletéről szóló valóságshow-t, de a börtönparancsnokság azt már nem engedélyezte, hogy szombaton élőben kapcsolják Vágó Istvánnak az egykori énekesnőt.
Péntek este, a Barátok közt után ismét jelentkezik A Zalatnay Sarola életét bemutató valóságshow, a Nem vagyok én apáca az RTL Klubon.

A csatorna már októberben megszerezte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának engedélyét, így a kamerák eddig is követhették volna a börtönben Zalatnay Sarolta életét, de november 18-án az egykori énekesnőt a Tököli rabkórházba szállították kivizsgálásra, és erre az intézményre nem vonatkozott az engedély.

Az Index információi szerint azonban a Büntetés-végrehajtás Országos parancsnoka nem engedélyezte az RTL Klubnak, hogy szombaton, a Nagy évismétlés elnevezésű vetélkedő alatt háromszor két percre élőben kapcsolják Zalatnay Saroltát. Az Index úgy értesült, hogy a parancsnokság állásfoglalása szerint szórakoztató műsor nem kaphat forgatási engedélyt.

Ennek ellenére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Index kérdésére elmondta, hogy az utolsó pillanatig tárgyalnak majd a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával, és nem tartja kizártnak, hogy mégis sikerül megállapodniuk.

Zalatnay Sarolta október hatodikán vonult be a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, miután jogerősen három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntette miatt.