Aliz
6 °C
14 °C

Kellemetlenkedő bulvárlap indul Star címmel

2002.06.13. 13:21
Új bulvárlap indul csütörtöktől. A Star című, hetente megjelenő magazin elsősorban abban különbözik majd a bulvárpiac többi szereplőjétől, hogy nem a kifejezetten a nyilvánosságnak szánt információkat teszi közzé.
A Star emellett abban is eltér az eddigi sztármagazinoktól, hogy politikusokkal is foglalkozik majd, a többiekhez hasonlóan elsősorban lesipuskás-fotókat közölve róluk.

A Star - igaz, más beállítottsággal - már jelen van a görög és a román lappiacon. Magyarországon 250 ezres példányszámmal indul az új bulvárlap, de Valencsik Ferenc lapigazgató a Napi Gazdaságnak nyilatkozva elmondta: hosszú távon 400 ezres nyomtatott példányszámmal kalkulálnak.

A magát "paparazzi-lapként" definiáló Star kiadója a görög érdekeltségű Geronia Hungary Kft. A magyar bulvárszegmenset uraló Storyt ugyanaz a finn Sanoma jegyzi, amely a nemrég indult Best magazint.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?