A fesztivál végéig maradhat a TV Sziget

2004.07.19. 16:08
A Sziget fesztivállal együtt valószínűleg abbamarad a Magyar Televízió TV Sziget című műsora is. Az ifjúsági-kulturális program októberben, a köztévé struktúraváltásával indulhat újra.
Augusztus 11-ig, a Sziget fesztivál végéig hosszabbította meg a TV Sziget szerződését a Magyar Televízió. Ezután viszont a műsor eltűnik a képernyőről, és legkorábban októberben térhet vissza, amikorra a köztévé nagyszabású arculat- és struktúraváltást tervez - tudta meg az Index Gerendai Károlytól, a TV Sziget producerétől. Az Index úgy értesült, az MTV-n belül megoszlanak a vélemények arról, szükség van-e a TV Szigetre.

Czutor és Müller nélkül

A műsor népes stábjában időközben változások történtek: Czutor Zoltán, a pénteki adás egyik műsorvezetője távozott a produkcióból. "A napi stábommal a legjobb szándékom ellenére sem sikerült összhangba kerülni, így a viszony megromlásának elkerülése érdekében ez volt a legbölcsebb döntés", mondta Czutor, a Nyers együttes énekese az Indexnek. Müller Péter Sziámi szintén felhagy a műsorvezetéssel, és a továbbiakban csak producerként vesz részt a munkában.