Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A fesztivál végéig maradhat a TV Sziget

2004.07.19. 16:08
A Sziget fesztivállal együtt valószínűleg abbamarad a Magyar Televízió TV Sziget című műsora is. Az ifjúsági-kulturális program októberben, a köztévé struktúraváltásával indulhat újra.
Augusztus 11-ig, a Sziget fesztivál végéig hosszabbította meg a TV Sziget szerződését a Magyar Televízió. Ezután viszont a műsor eltűnik a képernyőről, és legkorábban októberben térhet vissza, amikorra a köztévé nagyszabású arculat- és struktúraváltást tervez - tudta meg az Index Gerendai Károlytól, a TV Sziget producerétől. Az Index úgy értesült, az MTV-n belül megoszlanak a vélemények arról, szükség van-e a TV Szigetre.

Czutor és Müller nélkül

A műsor népes stábjában időközben változások történtek: Czutor Zoltán, a pénteki adás egyik műsorvezetője távozott a produkcióból. "A napi stábommal a legjobb szándékom ellenére sem sikerült összhangba kerülni, így a viszony megromlásának elkerülése érdekében ez volt a legbölcsebb döntés", mondta Czutor, a Nyers együttes énekese az Indexnek. Müller Péter Sziámi szintén felhagy a műsorvezetéssel, és a továbbiakban csak producerként vesz részt a munkában.