Jenő
-3 °C
6 °C

Jövőre jön az új Szex és New York

2005.08.30. 14:46
Az új sorozatban már lesz gyerek, férj és homoszexuális apuka is. Most még csak a bevezető epizódot forgatja az HBO.

A Variety értesülései szerint az HBO a nagysikerű Szex és New York-sorozathoz nagyon hasonló vígjátéksorozat készítését tervezi. A felsőosztálybeli harmincas szingli csajok New York-i kalandjairól szóló filmsorozathoz kapcsolódó új szériában nem a régi, jól ismert szereplők tűnnének fel, hanem új karakterekkel ismerkedhetnének meg a nézők.

A szórakoztatóipari szaklap szerint a dokumentumfilmes eszközökkel is megtámogatott film történetének főhőse, a Szex és New Yorkban megismert Carrie Bradshaw-val ellentétben házas és gyereke is van, de barátai azért egytől egyik szinglik még. A cselekmény nagy részében a fiatal anya küzdelmeit láthatjuk majd, ahogy megpróbálja összeegyeztetni anyai teendőit a karrierjével, és megpróbál mindeközben férjet fogni magának. A tervek szerint a sorozatban feltűnnek majd a barátnők szülei és férjei, sőt a főhős homoszexuális apja is.

Az egyelőre cím nélküli sorozat első részét, az úgynevezett pilotepizódot most forgatják, és ez alapján dönt majd a HBO vezetősége, hogy bemutatják-e az új Szex és New Yorkot.

A múlt szinglijei

A Szex és New Yorkot nagy sikerrel vetítették Amerikában, és a világ több mint ötven országában. A sorozat 2002-ben elnyerte a legjobb tévésorozatnak járó Golden Globe-díjat, a sorozat főszereplőjét Sarah Jessica Parkert pedig három egymást követő évben is a legjobb női színésznek kijáró Golden Globe-bal jutalmazták.

Az utolsó évadot 2003-ban sugározta az amerikai HBO, azóta többször felreppent a hír, hogy a Szex és New Yorkból mozifilmet forgatnak, de a négy szereplő közül kettő visszautasította a felajánlott 5,4 millió dolláros gázsit, így a projekt meghiúsult. A Carrie Bradshaw-t alakító Parker és a Samantha Jonest megformáló Kim Cattrall mindketten 14,4 millió dolláros gázsira tartottak igényt, és ezen felül a film bevételeiből is részesedést kértek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?