A Szeress most és Lilu kapja a Tévébrekit

Az Önök szavazatai alapján a Való Világ 3 műsorvezetője, és a Szeress most kapta a legrosszabbaknak járó undok Tévébrekit, de az Index önkénye nyomán Medgyessy nevelt lánya és a Lucifer stábja sem ússza meg büntetés nélkül.
Az Index olvasói a Tévébreki/Tévényuszi szavazáson megmutatták, hogy a kegyetlenség és az előre megfontoltan, kéjvágyból elkövetett szívtelenség még így a szeretet heteiben sem halt ki az emberiségből. Mélyen tisztelt olvasóközönségünk ugyanis nem a biztos befutókra szavazott a legszívesebben, hanem inkább odakattintott, ahol a legjobban fáj. Így úszta meg az undok Tévébrekit például a Balázsról elnevezett kibeszélő- és összeverekedőshow, a Katalin bírónő című bírósági szappanopera vagy éppen Friderikusz csontig hatolóan megértő kormánypárti riportműsora, a Szólás szabadsága.

Helyettük 5410 szavazattal a Guldenburgok magyarországi ágának mindennapjait bemutató Szeress most lett az idei év legrosszabb műsora, annak ellenére, hogy a Barátok közt testvérsorozata tetszhalott volt a szavazás kezdetekor. A forgatást ugyanis az alacsony nézettség miatt nyolc adás után felfügesztették, és hosszú tárgyalások után csak ma született egyezség a stáb és az RTL Klub között a munkálatok folytatásáról.

Lilu még Stohl Bucinál is népszerűtlenebb
Lilu még Stohl Bucinál is népszerűtlenebb
A legrosszabb műsor díjára még esélyes volt az úttörőtáborok bemutatkozó estjeit idézően bárgyú Folytassa, Claudia!, de a Tv2-n futó rossz kabarétréfák végül csak 3334 szavazatot kaptak.

A legkínosabb médiaarc az Önök szavazatai alapján Lilu, a Való Világ harmadik szériájának műsorvezetője lett, aki eddig a Viva zenei csatornán tengette mindennapjait. Az országos televíziós csatornákon december 27. előtt ismeretlen hölgy olyan nagy neveket előzött meg, mint Stohl András, aki a Való Világban és a Survivorben tett ámokfutása ellenére megúszta 2725 vokssal, vagy éppen az 1526 szavazatot begyűjtő Csonka Pici, és a 886 vokssal szintén jól szereplő Noszály Sándor.

Szerintünk

Úgy gondoljuk, hogy meg kell emlékeznünk azokról is, akiknek egész éves munkássága valahogy elkerülte a tömegek figyelmét, éppen ezért kiosztjuk az undok Tévébreki díj szakmai kiskeresztjét is, ami az Index médiarovata által legrosszabbnak talált műsor és legcikibb médiaszemélyiség dicsőségvitrinjének dísze lehet majd.

A legkegyetlenebb televíziós műsor kitűntető díját ezúttal a végkimerülésben és ötlettelenségben már elhunyt Lucifer kapja, amelyben Alföldi Róbert és barátai próbáltak úgy csinálni, mintha ők volnának a Heti hetes.

A legkínosabb médiaarc pedig szerény véleményünk szerint Tornóczky Anita, a miniszterelnök nevelt lánya: a hátorkánnal a közszolgálati televízióba fújt ifjú riporternő ugyanis még saját műsorában is csak csinos vágóképként funkcionál. Ezúton is köszönjük Önöknek az ujjizületeket megerőltető kattintgatást, reméljük sikerült levezetniük a csodaláda előtt töltött hosszú órák alatt felhalmozódott pusztító indulataikat!


Egy év kritikákban
Perújrafelvétel - Katalin bírónõ
Megasztár - Zenebohócok
És ezt így hogy? - T-Akták
Nõgyûlölõk - Claudia
Avagy túlélni - Banánhéj
Rózsa, rózsa, harmatos - A Nagy Ő
Frei leguggol - 8 nap
A Nagy Ööö
Bermuda - Hárman párban
Kiborító - Vízönto
Kis magyar pornográfia - VV2
Őrület van itten máma - VV2
Popparódiák - Dalnokok Ligája
Polbeat - Friderikusz
Minisztershow
Pokoljárás - Lucifer
Arckiegyenesítés - Magánszám
Álarcosbál - Micukó és Szulák-show
Heti hetes - Mûszak után
Nekik 80
Lajcsi és a közszolgálat
Bordásfal a dzsungelben - Survivor
Balázsolás
Félkész átverés - Prézli
Romantika praecox
Feljebb mérés - IQ
Valóság bikiniben - Beach House
Vittem 300 milliót! - Hoztam egy milliót!