Baleset érte Stohlt a Tűzvonalban forgatásán

2007.09.20. 17:50
A főhőst játszó színészt még csütörtökön megműtik, a sorozat cselekményét pedig az utókezelés miatt át kell írni. Stohl ugyanis ínszalagszakadásával legalább hat hétig gipszben lesz majd.

A Tűzvonalban című televíziós sorozat csütörtöki forgatásán Stohl Andrást baleset érte. A színművésznek gyakorlat közben szakadt el az Achilles-ína. A sorozat főszereplőjét nem sokkal délután négy óra után érte a baleset, még a délután folyamán megműtik - közölte a film producere.

Fotó: Mihádák Zoltán

Hábermann Jenő elmondta: a csütörtöki forgatás nap volt a legkeményebb, a főszereplő Stohl András éppen próbálta az egyik jelenetet, amikor rosszul lépett, és elszakadt az Achillese. A producer hozzátette, a színművész a műtétet követően három hétig fekvőgipszet, majd újabb három hétig járógipszet kap. Ez azt jelenti, hogy az akciójelenetekben bővelkedő sorozat történetét ehhez az új helyzethez kell igazítani.

Arra a kérdésünkre, hogy a mi lesz a közönségfilm már megírt epizódjaival, Háberman Jenő azt válaszolta, valahogyan beépítik a forgatókönyvbe a főszereplő sérülését. Stohl András az MTV krimisorozata mellett az RTL Klub reggeli műsorában is látható volt a képernyőn, valószínűleg balesete miatt a műsorvezetésről is le kell mondania egy időre.

Egyre bonyolódó cselekmény

A filmsorozat eddig leadott részeiben Sothl András Bordás Attila kommandós őrnagyot alakítja, akit egy balul sikerült túszszabadítási-akciót követően alacsonyabb beosztásba helyeznek Bordás őrsparancsnok lesz Angyalföld egyik eldugott helyén, a Mosoly utcai őrsön, de a félreállított kommandós őrnagy számára fokozatosan válik világossá, hogy "kirúgásához" teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit húsz éve próbálnak likvidálni a világ vezető titkosszolgálatai.