Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Extrém valóságshow Tv2-n?

2004.07.02. 11:53
A Lazacnak szeptembertől vége, de lesz új valóságshow, amiben plasztikai sebész veszi kezelésbe a szereplőket.
A Színes Mai Lap információi szerint ősztől megszűnik a Tv2 reggel magazinműsora, a Lazac. A bulvárlap információi szerint a műsor egyik állandó házigazdája, Konta Barbara saját showműsort kap, míg a Barátok köztből vele együtt érkező Halász Gábor sorsa egyelőre még ismeretlen, ahogy Klausmann Viktor, Csisztu Zsuzsa és Bálint Antónia sem tudja még, hogy szeptembertől a Tv2 ígényt tart-e még a munkájukra.

A bulvárlap megkérdezte a műsor vezető szerkesztőjét. Lengyel Rolandot, de ő egyelőre nem tudta megerősíteni a színes Mai Lap értesüléseit. az Index megkereste a Tv2-t, ahol azonban cáfolták a Színes Mai Lap értesüléseit.

Valóságshow a műtőből

Az őszi műsorstruktúráról kiszivárgó információk alapján a Blikk című bulvármagazin azt állítja, hogy a Tv2 szeptembertől új valóságshow-t indít, amiben külsejükkel elégedetlen nők plasztikai sebészek segítségével átváltoztathatják magukat. A Blikk információi szerint a műsor házigazdája Liptai Claudia lesz, de a színésznő az újság munkatársának kérdésére cáfolta ezt.

Ilyen valóságshow-t indított tavaly az ABC Extrem Makeover címmel, míg a Fox Tv márciusban mutatta be haosnló temtikájú műsorát. A valóságshow-ban: a 21 és 39 év közötti életkorú nőket pszichológus, dizájner, stylist és sebész vette kezelésbe, hogy - marketingszövegük szerint - rút kiskacsából hattyúvá változhassanak. A valóságshow izgalmait fokozta, hogy a játékosok csak a műsor végén, a kamerák előtt szembesülhettek új arcukkal.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?