Extrém valóságshow Tv2-n?

2004.07.02. 11:53
A Lazacnak szeptembertől vége, de lesz új valóságshow, amiben plasztikai sebész veszi kezelésbe a szereplőket.
A Színes Mai Lap információi szerint ősztől megszűnik a Tv2 reggel magazinműsora, a Lazac. A bulvárlap információi szerint a műsor egyik állandó házigazdája, Konta Barbara saját showműsort kap, míg a Barátok köztből vele együtt érkező Halász Gábor sorsa egyelőre még ismeretlen, ahogy Klausmann Viktor, Csisztu Zsuzsa és Bálint Antónia sem tudja még, hogy szeptembertől a Tv2 ígényt tart-e még a munkájukra.

A bulvárlap megkérdezte a műsor vezető szerkesztőjét. Lengyel Rolandot, de ő egyelőre nem tudta megerősíteni a színes Mai Lap értesüléseit. az Index megkereste a Tv2-t, ahol azonban cáfolták a Színes Mai Lap értesüléseit.

Valóságshow a műtőből

Az őszi műsorstruktúráról kiszivárgó információk alapján a Blikk című bulvármagazin azt állítja, hogy a Tv2 szeptembertől új valóságshow-t indít, amiben külsejükkel elégedetlen nők plasztikai sebészek segítségével átváltoztathatják magukat. A Blikk információi szerint a műsor házigazdája Liptai Claudia lesz, de a színésznő az újság munkatársának kérdésére cáfolta ezt.

Ilyen valóságshow-t indított tavaly az ABC Extrem Makeover címmel, míg a Fox Tv márciusban mutatta be haosnló temtikájú műsorát. A valóságshow-ban: a 21 és 39 év közötti életkorú nőket pszichológus, dizájner, stylist és sebész vette kezelésbe, hogy - marketingszövegük szerint - rút kiskacsából hattyúvá változhassanak. A valóságshow izgalmait fokozta, hogy a játékosok csak a műsor végén, a kamerák előtt szembesülhettek új arcukkal.