Bemutatta a tv2 tavaszi műsorait

2003.02.28. 14:11
Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatták be pénteken a tv2 tavaszi műsorstruktúráját, amelynek legnagyobb szenzációja Stahl Judit visszatérése. Pintér Dezső elmondta: a társaság nyereséges, és kiegyenlített versenyt folytat.
Szulák Andrea Show
A budai Home Clubban tartott, pirotechnikai jelenségekkel és Madách Tragédiájának a televízióra átszabott gondolataival gazdagított "struktúra-prezentáció" felvezetőjében Pintér Dezső, a társaság elnöke elmondta: a látszattal ellentétben semmi rendkívüli nem történeik a magyar médiapiacon, egyszerűen csak elérkezett a verseny ideje. Pintér kijelentette: a tv2 minden célcsoportban Magyarország vezető televíziója a teljes napi adatokat tekintve. (A főműsoridőben egyelőre az RTL Klub vezet.)

Hangsúlyozta: a társaság fenntartotta nyereségességét. A tv2 egyébként - az elnök szavaival - élvezi a függetlenség minden előnyét.

Kereszty Gábor, a tv2 vezérigazgatója csatlakozott a Pintér által elmondottakhoz. Mint fogalmazott, szeptember óta a kereskedelmi tévék között kiegyenlített verseny folyik.

Újra Jóbarátok

Ismét láthatjuk a Jóbarátokat: az amerikai sitcom új epizódjait hétköznap esténként sugározzák. Az újonnan beszerzett filmek közül a Titanic ígérkezik a legnagyobb dobásnak.

Szulák, Stahl, Alföldi

Micuko
A márciusban induló új műsorstruktúra egyik különlegessége, hogy Stahl Judit, aki 2002 augusztusától szüneteltette tévés szereplését, újra látható lesz a csatorna műsorában. Stahl mindjárt két arccal tér vissza a képernyőre: Stahl konyhája című főzőcskeműsorában, melyet saját otthonában forgatnak, a "reális gasztronómia" irányelvét követve süt-főz családjának; míg a Micuko című álinterjú-sorozatban japán riporternőnek öltöztetve hírességeket faggat, illetve ejt át.

Szulák Andrea is új, a bemutatott részletek alapján a Fábry Showderre (illetve annak erdetijére, a Tonight Show-ra) emlékeztető talkshow-t kapott. Hajós András, az Emil Rulez zenekar frontembere stand-up comedy jellegű, rendhagyónak meghirdetett műsort vezet Magánszám címmel, Alföldi Róbert pedig a Lucifer című talkshow-ban nyolc törzsvendégével együtt aktuális híreket kommentál. Az Index értesülése szerint a próbafelvételen megjelent többek között Till Attila, Stahl Judit, Fekete László erőművész, Udvaros Dorottya és Kecskés Karina.

A Dalnokok Ligája címet viseli az a "könnyűzenei sportesemény", amelyben magyar előadók előre meghatározott feltételekkel kényszerülnek dolgozni. Az így kialakuló műfajkeveredéseket a helyszínen Gáspár Győző (Romantic) illusztrálta, aki Elvisnek öltöztetve, rock and roll stílusban adott elő egy, a műsor célközönségéről és üzleti céljairól szóló dalt.