Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új csatornák és ellen-Megasztár az ősszel

2004.07.22. 11:40
A TV2 tulajdonosa a háziasszonyokat, a Sport1 pedig a fanatikus autómániásokat célozza meg új tervezett csatornájával. Az RTL Klub visszavágna a megasztároknak.
A TV2 tulajdonosa új, szappanoperákat sugárzó adót indít valamikor az év vége felé - adta hírül a Blikk. Az adást Amszterdamból sugároznák magyar nyelven és itthon kábelen lesz elérhető - nyilatkozta a bulvárlapnak David Stogel, a magyar kereskedelmi tévé tulajdonosa, az SBS Broadcasting fejlesztési igazgatóhelyettese. Az sem lehetetlen, hogy néhány, jelenleg a TV2-n futó program átkerül az új, egyelőre névtelen adóra, ami a női nézőket próbálja meg becserkészni.

Az év második felében a Sport1 is új csatornát indít, a meglepő Sport2 címmel, ahol több technikai sportot és esetleg francia focit láthatunk, nem beszélve az amerikai futballról.

Jön az ellen-Megasztár?

A Színes Mai lap információja szerint az RTL Klub a Megasztárhoz hasonló popzenei tehetségkutató vetélkedővel vágna vissza a TV2-nek. A bulvárlap úgy tudja, hogy a Pop Idol nevű programot ültetnék át magyarra. A két műsorvezetői helyre Lilu, a Való Világ 3 egyik moderátora és a szintén a Viva poptévében felfedezett Balázs lehet az esélyes.