A Törzsasztalban Vágó István

2003.01.13. 14:24
Kedden 11 órakor az Index fórumának vendége Vágó István, az RTL Klub műsorvezetője.
Vágó István neve összefonódott a vetélkedőkkel, először a Magyar televízióban, később a tv2-n vezetett különféle kvízműsorokat, illetve Grétsy Lászlóval együtt az Álljunk meg egy szóra! című nyelvművelő sorozatot. Emlékezetes a Van benne valami című "reluxás" barkochba-játék, majd a már nagyobb nyereményekkel kecsegtető, a tv2-n sugárzott Mindent vagy semmit. Az utolsó Vágó-vetélkedő az RTL Klub által készített Legyen Ön is Milliomos, amely jelenleg szünetel.

Vágó angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul, oroszul, lengyelül, svédül, portugálul beszél, de megérteti magát arabul, finnül, sőt japánul is.

A Milliomos szüneteltetése alatt Vágó csak a Nekünk 80 című nosztalgiaműsorban látható, amelyet Jáksó Lászlóval együtt vezet. Az RTL Klubtól származó információk szerint 2003-ban két új műsor is készül főszereplésével, ám ezekről egyelőre semmit nem lehet tudni.

Vágó személyesen részt vett a nagy sikerű internetes kvízjáték, az Indexen működött Átvágó elkészítésében, a kérdések megírásában és a játék kidolgozásában.

>>Kérdezzen Vágó Istvántól!