Vetélkedőkkel támad a Viasat3

2007.02.20. 12:18
Minden eddiginél több saját gyártású műsort ígér tavaszra a csatorna. Olasz és francia akcentus uralja majd a hétköznapokat, Gianni taxis vetélkedőben, Cooky pedig sztárkvízben töri majd a magyart a Viasat3-on. A Lúzer FC focis valóságshow egyik arca pedig nem más lesz, mint a korábban szakkomentátorként, illetve a tévéostromnál tüntetőként jeleskedő Urbán Flórián.

„Három éve még több mint egymilliárdos veszteség után tavaly már több mint százhúszmillió forintos nyereséggel zárta az évet a Viasat3, ezért idén még több pénzt költünk műsorgyártásra és vásárlásra, még több saját készítésű műsorral jelentkezünk, hogy sorozatadóból igazi szórakoztató televízióvá váljunk” – mondta el a csatorna tavaszi műsorstruktúráját bemutató sajtótájékoztatón Kocsis Attila, a Viasat3 vezérigazgatója.

Már márciustól több új, saját gyártású vetélkedővel és valóságshow-val jelentkezik majd a csatorna, ami hétköznaponként kora este alternatívát akar kínálni a Tv2 és az RTL Klub híradóival és szappanoperáival szemben.

Multikulturális hétköznapok

A Viasat3 legnagyobb dobása, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Németországban is népszerű Cash Cab című vetélkedő magyarítása. A nálunk Tuti fuvar címen műsorra kerülő vetélkedőben egy taxi hátsó ülésén kell műveltségi kérdésekre válaszolnia a meglepett utasnak. Minden helyes válasz után egyre nő a megnyerhető összeg, viszont a harmadik rossz válasznál egyszerűen kirakják majd a kocsiból. A márciustól naponta, huszonöt percben jelentkező játékban a megnyerhető legnagyobb összeg 275 ezer forint lesz.


Gianni

A Tuti fuvarban Gianni Annoni teszi majd fel a kérdéseket, aki annak idején még Friderikusz Sándor oldalán tűnt fel a Tv2-n, de nemrégiben például a Kell egy férfi című műsort vezette Tisza Katával az m1-en.

A Viasat3 nemcsak az olasz, de a francia akcentust is vonzónak találhatja, mivel a csatorna másik, hetente jelentkező vetélkedőjében Cooky, a Rádió1 francia származású, és a magyar nyelvet igencsak törő műsorvezetője a bulvárvilágról tesz majd fel „Hány gyereke van Liptai Claudinának?” és „Mi Britney Spears kedvenc röviditala?”-jellegű kérdéseket a versenyzőknek.

A Viasat3 harmadik új, saját gyártású programja egy főzőműsor lesz. A Nyolc perc a konyhában című, hétköznaponként jelentkező főzőshow-ban Kembe Sorel, kongói-magyar olimpiai kardvívó főz majd állítólag egyszerűen és gyorsan.

Urbán Flóri a Lúzer FC-ben

A Viasat3 ráadásul már forgatja a pár hete beharangozott új valóságshow-t a Lúzer FC-t, amiben tizennégy, a focihoz mit sem értő amatőrt próbálnak labdarúgóvá nevelni. Az viszont csak most derült ki, hogy a műsor egyik arca, a Lúzer FC edzője az egykor a REAC-nál dolgozó Urbán Flórián lesz. Urbán ősszel még az RTL Klubnál dolgozott, mint szakkommentátor, de a csatorna nem alkalmazta tovább, miután több bulvárlapban is megjelent, hogy az első sorban tombolt az MTV-székház ostromakor.

És persze a sorozatok


Cooky
A saját gyártású műsorok mellett több új amerikai sorozatot is megvett a Viasat3 tavaszra. Jön a Szex és New York utódjának tartott A férfi fán terem, a Helyszínelők képi világát és hangulatát reálisabb bűnesetekkel vegyítő Las Vegas vagy éppen minden idők legjobb női krimisorozata, a Veronica Mars. Ezenkívül folytatódnak a Miami helyszínelők és a Szívek szállodája utolsó évadát is a Viasat3 fogja vetíteni tavasszal.