Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vetélkedőkkel támad a Viasat3

2007.02.20. 12:18
Minden eddiginél több saját gyártású műsort ígér tavaszra a csatorna. Olasz és francia akcentus uralja majd a hétköznapokat, Gianni taxis vetélkedőben, Cooky pedig sztárkvízben töri majd a magyart a Viasat3-on. A Lúzer FC focis valóságshow egyik arca pedig nem más lesz, mint a korábban szakkomentátorként, illetve a tévéostromnál tüntetőként jeleskedő Urbán Flórián.

„Három éve még több mint egymilliárdos veszteség után tavaly már több mint százhúszmillió forintos nyereséggel zárta az évet a Viasat3, ezért idén még több pénzt költünk műsorgyártásra és vásárlásra, még több saját készítésű műsorral jelentkezünk, hogy sorozatadóból igazi szórakoztató televízióvá váljunk” – mondta el a csatorna tavaszi műsorstruktúráját bemutató sajtótájékoztatón Kocsis Attila, a Viasat3 vezérigazgatója.

Már márciustól több új, saját gyártású vetélkedővel és valóságshow-val jelentkezik majd a csatorna, ami hétköznaponként kora este alternatívát akar kínálni a Tv2 és az RTL Klub híradóival és szappanoperáival szemben.

Multikulturális hétköznapok

A Viasat3 legnagyobb dobása, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Németországban is népszerű Cash Cab című vetélkedő magyarítása. A nálunk Tuti fuvar címen műsorra kerülő vetélkedőben egy taxi hátsó ülésén kell műveltségi kérdésekre válaszolnia a meglepett utasnak. Minden helyes válasz után egyre nő a megnyerhető összeg, viszont a harmadik rossz válasznál egyszerűen kirakják majd a kocsiból. A márciustól naponta, huszonöt percben jelentkező játékban a megnyerhető legnagyobb összeg 275 ezer forint lesz.


Gianni

A Tuti fuvarban Gianni Annoni teszi majd fel a kérdéseket, aki annak idején még Friderikusz Sándor oldalán tűnt fel a Tv2-n, de nemrégiben például a Kell egy férfi című műsort vezette Tisza Katával az m1-en.

A Viasat3 nemcsak az olasz, de a francia akcentust is vonzónak találhatja, mivel a csatorna másik, hetente jelentkező vetélkedőjében Cooky, a Rádió1 francia származású, és a magyar nyelvet igencsak törő műsorvezetője a bulvárvilágról tesz majd fel „Hány gyereke van Liptai Claudinának?” és „Mi Britney Spears kedvenc röviditala?”-jellegű kérdéseket a versenyzőknek.

A Viasat3 harmadik új, saját gyártású programja egy főzőműsor lesz. A Nyolc perc a konyhában című, hétköznaponként jelentkező főzőshow-ban Kembe Sorel, kongói-magyar olimpiai kardvívó főz majd állítólag egyszerűen és gyorsan.

Urbán Flóri a Lúzer FC-ben

A Viasat3 ráadásul már forgatja a pár hete beharangozott új valóságshow-t a Lúzer FC-t, amiben tizennégy, a focihoz mit sem értő amatőrt próbálnak labdarúgóvá nevelni. Az viszont csak most derült ki, hogy a műsor egyik arca, a Lúzer FC edzője az egykor a REAC-nál dolgozó Urbán Flórián lesz. Urbán ősszel még az RTL Klubnál dolgozott, mint szakkommentátor, de a csatorna nem alkalmazta tovább, miután több bulvárlapban is megjelent, hogy az első sorban tombolt az MTV-székház ostromakor.

És persze a sorozatok


Cooky
A saját gyártású műsorok mellett több új amerikai sorozatot is megvett a Viasat3 tavaszra. Jön a Szex és New York utódjának tartott A férfi fán terem, a Helyszínelők képi világát és hangulatát reálisabb bűnesetekkel vegyítő Las Vegas vagy éppen minden idők legjobb női krimisorozata, a Veronica Mars. Ezenkívül folytatódnak a Miami helyszínelők és a Szívek szállodája utolsó évadát is a Viasat3 fogja vetíteni tavasszal.