Sporttévét indít a weben a Ringier

2006.03.13. 13:04
Rendszeres élő webtelevíziós közvetítéseket indít tavasztól a Ringier-hez tartozó Nemzeti Sport Online.

A Nemzeti Sport Online NSO TV néven indít webtelevíziós közvetítéssorozatot március 14-én. Az új szolgáltatás célja, hogy olyan rendezvényekről tudósítson, amelyeket eddig élő közvetítésben nem láthattak nézők. Az adások technikai hátterét a Neteyes biztosítja.

A site-on az indulás napján Talmácsi Gábor gyorsasági motorkerékpáros bajnoktól kérdezhetnek a nézők, majd az EVO gyorsulási versenyt követhetik figyelemmel az érdeklődők. A sztárchat előtt és az adás közben az internetezők kérdéseket intézhetnek a vendéghez. Az esemény után szöveges összefoglalót olvashatunk majd a legfontosabb kérdésekből és válaszokból.

Az NSO a jövőben rendszeresen közvetít élő adásokat különböző sporteseményekről. Mind a sztárchat interjúk, mind a tévé közvetítések utólag is visszakereshetőek és megtekinthetők lesznek az oldalon.

"Az élő webtelevíziós sportközvetítésekkel sikerült egy piaci rést megtalálnunk. Terveink között szerepel a Ringer Kiadó más online oldalainál is - blikk.hu, filmlexikon.hu, bravo.hu - közvetítések elindítása, az adott oldal jellegének, típusának megfelelő műsorokkal" - mondta Juhász György, a Ringier Online Divízió igazgatója.